Τρόποι Πληρωμής

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, η εταιρεία TOO CHIC EVENTSKONTOY Ε.- ΒΑΓΙΑΝΟΥ Δ. ΟΕ δεν αποδέχεται ηλεκτρονικές πληρωμές με πιστωτική κάρτα απ΄ ευθείας μέσω του site της. Αντ' αυτού σας καλούμε να προβείτε στις πληρωμές τόσο των προκαταβολών όσο και των εξοφλήσεων σας μόνο μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης, ή χρήσης Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας (αυτοπροσώπως στα καταστήματά μας) ή Αντικαταβολής.

 

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.toochicevents.gr αφορά είδη που χρειάζονται κατασκευή ή επεξεργασία ή ειδική κοπή ή στολισμό ή είναι ειδικά κατά παραγγελία είδη.

Οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής κι αν επιλέξετε, για να οριστικοποιήσετε την παραγγελία σας απαιτείται 40% προκαταβολή του συνόλου της, εάν αυτή ξεπερνά τα 100, ενώ η εξόφληση του υπολοίπου περιγράφεται παρακάτω κατά περίπτωση.


Μόλις γίνει η κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικώς στο 2100 10 33 80 είτε με e-mail στο toochicevents@gmail.com ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην προετοιμασία της.

 

Οι καταθέσεις των προκαταβολών γίνονται στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς στην Πειραιώς, Eurobank και στην Εθνική τράπεζα (κοιτάξτε παρακάτω). Κατά την κατάθεση της προκαταβολής ζητήστε οπωσδήποτε από τον υπάλληλο της τράπεζας να γράψει στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμο που αντιστοιχεί στην παραγγελία που κάνατε.

 

Μετά την κατάθεσή σας, για να προχωρήσει η παραγγελία σας ταχύτερα, πρέπει να μας στείλετε την απόδειξη πληρωμής στο toochicevents@gmail.com

Η φόρμα διαβιβάζεται αυτόματα στο λογιστήριό μας και έτσι η παραγγελία σας προχωράει ακόμα πιο γρήγορα. Το καταθετήριο της τράπεζας έχει την ισχύ απόδειξης είσπραξης για τα χρήματα που εισέπραξε η εταιρία μας από εσάς και για τον λόγο αυτό πρέπει να το φυλάξετε μέχρι να ολοκληρωθεί η συνεργασία μας.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

  1. Με πληρωμή στο κατάστημα: Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, μπορείτε να εξοφλήσετε είτε με μετρητά (για ποσά έως 499) είτε με χρέωση της χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας (εξαιρούνται οι κάρτες Diners Club & American Express). Για ποσά άνω των 499€ είναι απαραίτητη η εξόφληση μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. 
  2. Με αντικαταβολή: Αν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.
    Το 
    κόστος χρέωσης της αντικαταβολής είναι 2,5€ επιπλέον ανά δέμα ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας. Για ποσά έως 100 ευρώ απαιτείται κατάθεση του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας. Για ποσά άνω των 100 ευρώ απαιτείται προκαταβολή 40% του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται παρακάτω και εξόφληση του υπολοίπου κατά την παράδοση με αντικαταβολή. 
  3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Για ποσά έως 100 ευρώ απαιτείται κατάθεση του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας. Για ποσά άνω των 100 ευρώ απαιτείται 40% προκαταβολή για να οριστικοποιήσετε την παραγγελία και το υπόλοιπο εξοφλείται πριν την αποστολή. Σε κάθε περίπτωση κατά την κατάθεση, παρακαλούμε να αναφέρετε στην αιτιολογία/παρατηρήσεις το ονοματεπώνυμο που μας δόθηκε κατά την παραγγελία σας. Σύμφωνα με την πολιτική του καταστήματος η παραγγελία σας αποστέλλεται μετά την λήψη αντιγράφου της πληρωμής, το οποίο μπορείτε να στείλετε με e-mail στο toochicevents@gmail.com.

 

Οι αγορές με ηλεκτρονικές συναλλαγές π.χ. μεταφορά από τραπεζικό λογαριασμό σε τραπεζικό λογαριασμό (είτε μέσω τραπέζης είτε μέσω e-banking) ανήκουν στην κατηγορία "πλαστικού χρήματος" και σας βοηθούν να "χτίσετε" το αφορολόγητο ποσό σας.
Αρχειοθετήστε την απόδειξη κατάθεσης της τράπεζας μαζί με την απόδειξη λιανικής που θα σας αποστείλουμε με την παραγγελία σας.
Για μεταφορές χρημάτων σε δικαιούχους της
ίδιας τράπεζα δεν υπάρχουν τραπεζικά έξοδα.
Για μεταφορές χρημάτων προς άλλη τράπεζατα τραπεζικά έξοδα (προμήθειες κλπ) επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Για να μεταφέρετε το ποσό της παραγγελίας σου μέσω e-banking άλλης τράπεζας χρειάζεται να επιλέξετε το πεδίο “Επιβάρυνση με τα έξοδα όλων των τραπεζών – ένδειξη (OUR)”.

 

 Σημαντική σημείωση προς διευκόλυνσή σας:
Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στα πεδία “Κωδικός Ταυτοποίησης συναλλαγής” ή “Αιτιολογία (για τον δικαιούχο)” στο
e-banking ή στο καταθετήριο.

Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας είναι η 32008, θα πρέπει να γράψετε “32008 ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ” (μπροστά τον αριθμό παραγγελίας και μετά το Επίθετο Όνομα). Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει ακόμα πιο γρήγορα και σωστότερα η ταυτοποίηση της παραγγελίας σας.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
Αριθμός Λογαριασμού: 5046.0937.05465
IBAN: GR51 0172 0460 0050 4609 3705 465
SWIFT BIC: PIRBGRAA
Δικαιούχος: ΚΟΝΤΟΥ Ε.-ΒΑΓΙΑΝΟΥ Δ. ΟΕ

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

*Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για χώρες του εξωτερικού και την Κύπρο.

 

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαρισμό:

 

Οι πληρωμές από άλλες χώρες του εξωτερικού και την Κύπρο γίνονται μόνο με κατάθεση σε κάποιον απ’ τους αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς, χρησιμοποιώντας το “SWIFT BIC” της εκάστοτε τράπεζας.

Σε κάθε περίπτωση κατά την κατάθεσή σας, παρακαλούμε αναφέρετε στην αιτιολογία/παρατηρήσεις το ονοματεπώνυμο που μας δόθηκε κατά την παραγγελία σας.

-Για ποσά έως 100 ευρώ απαιτείται κατάθεση του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας.

-Για ποσά άνω των 100 ευρώ απατείται 40% προκαταβολή για να οριστικοποιήσετε την παραγγελία σας, ενώ το υπόλοιπο το εξοφλείτε πριν την αποστολή.

-Σύμφωνα με την πολιτική του καταστήματος η παραγγελία σας αποστέλλεται μετά τη λήψη αντιγράφου πληρωμής της εξόφλησης, το οποίο μπορείτε να μας το αποστείλετε με e-mail στο toochicevents@gmail.com

 

*Σημαντική σημείωση προς διευκόλυνσή σας:


Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τον αριθμό παραγγελίας σας στα πεδία “Κωδικός Ταυτοποίησης συναλλαγή” ή Αιτιολογία (για τον δικαιόχο) στο e-banking ή στο καταθετήριο.

Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας είναι η 32008, θα πρέπει να γράψετε “32008 ΕΠΙΘΕΤΟ-ΟΝΟΜΑ” (μπροστά τον αριθμό παραγγελίας και μετά επίθετο-όνομα). 

Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει ακόμη πιό γρήγορα και σωστά η ταυτοποίηση της παραγγελίας σας.