Τρόποι - Οδηγίες Αγορών

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Μέσα από την σελίδα μας www.toochicevents.gr: Διάλεξε το αγαπημένο σου προϊόν και προχώρησε στα βήματα όπως σε καθοδηγεί το site. (Βλέπε οδηγίες αγοράς βήμα-βήμα)

Με e-mail στο toochicevents@gmail.com: Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας όλο το 24ωρο, κάθε μέρα. Σε αυτή την περίπτωση αφού λάβουμε την παραγγελία σας ένας εκπρόσωπος από το τμήμα πωλήσεων θα έρθει σε επαφή μαζί σας (μέσω email) ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία και να σας αποσταλούν τα προϊόντα. Απαντούμε στα μηνύματα όσο πιο σύντομα μπορούμε και το αργότερο εντός 2 ημερών.

Τηλεφωνικώς: Αν δεν σας βολεύει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2100103380 όλες τις εργάσιμες μέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 10.00 το πρωί μέχρι 14.00. Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και για να σας βοηθήσει να παραγγείλετε.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.
Δεν είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού.

 

  • Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τα χρώματα ή τα νούμερα (όπου υπάρχουν) και τις ποσότητες που χρειάζεστε, σύμφωνα με την ελάχιστη ποσότητα που αναφέρεται σε κάθε είδος.

  • Στο πεδίο “διαθεσιμότητα”, αναφέρεται ενδεικτικά ο χρόνος παράδοσης προϊόντος απ’ την ημέρα της παραγγελίας σας.

  • Αν όντας μέσα στο καλάθι σας θελήσετε να αλλάξετε ποσότητες στα είδη που επιλέξατε, θυμηθείτε να πατήσετε το κουμπί «Επαναϋπολογισμός».

  • Προχωρήστε στο ταμείο και συμπληρώστε σωστά όλα τα στοιχεία σας στη γλώσσα της χώρας που βρίσκεστε (όχι greeklish).

  • Επιλέξτε το φορολογικό παραστατικό που θέλετε (Απόδειξη Λιανικής/Τιμολόγιο)

  • Αν η διεύθυνση αποστολής είναι διαφορετική από την διεύθυνση χρέωσης, θα σας ζητηθεί αμέσως παρακάτω να συμπληρώσετε τη νέα διεύθυνση αποστολής των εμπορευμάτων, αφού αποεπιλέξετε την αντίστοιχη επιλογή.

  • Συνεχίστε και επιλέξτε τον τρόπο αποστολής.

  • Συνεχίστε και επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής.

  • Στο πεδίο «Σημειώσεις για την παράδοση / παρατηρήσεις» μπορείτε να γράψετε οποιοδήποτε μήνυμα κρίνετε ότι είναι απαραίτητο για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

  • Ολοκληρώστε την παραγγελία σας κάνοντας κλικ στο κουμπί « Αποστολή Παραγγελίας».

Αφού λάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, είτε ηλεκτρονικά στο email σας είτε τηλεφωνικά στο νούμερο που δηλώσατε, για να συνεννοηθούμε μαζί σας για την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας, το κόστος των μεταφορικών και για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση χρειαστεί.
Στην περίπτωση που δεν θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, μπορείτε να μας το επισημάνετε στο πεδίο των σημειώσεων.

Εάν θελήσετε να ακυρώσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία, μπορείτε να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά είτε με email ή απλώς να μας το πείτε όταν επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση.

θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σε όλες τις παραγγελίες εντός και εκτός Ελλάδος δεν υπολογίζεται το μεταφορικό κόστος μέσα στο ηλεκτρονικό σας καλάθι. Για το κόστος αυτό θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω του e-mail που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας.

Σύντομα ένας απ’ τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας!