Γυάλινο βαζάκι σε ροζ χρώμα με κερί κεράσι soap tales ST00503

* Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

Γυάλινο βαζάκι σε ροζ χρώμα με κερί κεράσι soap tales ST00503 Μπομπονιέρα Βάπτισης  για κορίτσι
Διαδικασία παραγγελίας
Οδηγίες παραγγελίαςΌλες οι μπομπονιέρες είναι υπολογισμένες με 5 κουφέτα στην αρχική τιμή που εμφανίζεται το προϊόν. Στις διαθέσιμες επιλογές: -Επιλέγετε όσα κουφέτα επιπλέον επιθυμείτε στο πεδίο και αυτόματα διαμορφώνεται το κόστος. -Μπορείτε να επιλέξετε πιο είδος κουφέτου επιθυμείτε. -Τέλος συμπληρώνετε τα τεμάχια και προχωρήστε στην παραγγελία. *Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο άλλο είδος κουφέτου που δεν υπάρχει στις επιλογές, παρακαλούμε συμπληρώστε το στις λεπτομέρειες του καλαθιού ή επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος.
ΓενικάΟποιονδήποτε τρόπο πληρωμής κι αν επιλέξετε, για να οριστικοποιήσετε την παραγγελία σας απαιτείται 40% προκαταβολή του συνόλου της ενώ για την εξόφληση του υπολοίπου δείτε λεπτομέρειες στους «τρόπους πληρωμής». Μόλις γίνει η κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικώς στο 2100 10 33 80 είτε με e-mail στο toochicevents@gmail.com ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην υλοποίηση της παραγγελίας σας.Στο πεδίο “διαθεσιμότητα”, αναφέρεται ενδεικτικά ο χρόνος παράδοσης προϊόντος απ’ την ημέρα της παραγγελίας σας.

Περιγραφή:

Γυάλινο βαζάκι ροζ με αρωματικό κεράκι και χρυσό μεταλλικό καπάκι. Το κεράκι έχει άρωμα κεράσι (cherry). 

 

Διάσταση 7*5.5εκ.

 

Η τιμή αφορά σκέτο το αντικείμενο.

 

Για έτοιμη μπομπονιέρα: επιλέξτε παρακάτω στην κατηγορία “Έτοιμη μπομπονιέρα” τα κουφέτα που επιθυμείτε και αυτόματα διαμορφώνεται το κόστος αυτής.

  • Κωδικός Προϊόντος: ST00503
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 3,10€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 30 τεμ.